Quornpytt med rödbetor, broccoli och fetaost
Quornpytt med rödbetor, broccoli och fetaost
1 portion, 25 minuter
100g quorn
200g broccoli
200g rödbetor
25g fetaost
10 cm purjolök
1 dl havregrädde
1 skiva citron
olivolja
ruccola
svartpeppar
salt
Dela broccolin i små buketter, skiva purjolöken, skala rödbetorna och skär dem sedan i mindre bitar. Hetta upp olivolja i en stor panna, bryn quornbitarna några minuter och tillsätt sedan grönsakerna. Stek på dem några få minuter innan du häller i havregrädden och kryddar med salt och peppar. Låt småputtra i ungefär 15 minuter. Smula i fetaosten mot slutet och blanda om ordentligt. Vänd i ruccola och servera med en citronskiva på toppen.
Ja den är otroligt behändig att ha över bröstet. Och tro mig, den rymmer a-l-l-t! (och jag släpar ju på en del saker höhö)
Ibland har de tydligen kampanjer om att man som "mål" ska träna två gånger i veckan. Gör man det så blir man belönad med (i detta fall) antingen en ny väska eller en timmes gratis PT. Motiverar iallafall mig i dessa dar!
Kärlek till dig min kära söta och strålande blomma!