Pågens Krisprolls müsliskorpor

Förra veckan fick jag det där efterlängtade smset från OK/Q8 om att det var dags att knata dit för att hämta paket. Innehållet var jag väl medveten om; en leverans från Pågen med deras senaste nyheter! Jag blir så glad när det är dags för ett nytt uppdrag i Pågens brödpanel - det är så spännande med nya produkter!

Första påsen att öppnas var Krisprolls nya skorpor; müsli. Det var efter en skön vinterpromenad med mamma och hund som jag, med frusna fingrar, rosiga kinder och snörvlande näsa, provade skorporna med smör, ost och  sällskap av en stor kopp te - mysfaktorn var hög! Glatt överraskad blev jag av skorporna också; det var en väldigt god smak, ganska neutral men ändå någontng speciellt utöver vanliga veteskorpor. De kändes lite extra krispiga och hade små pigga inslag av korinter - spännande! Mamma mumsade också på och vi nickande gillande åt varandra - de där skorporna var precis vad vi ville ha just då!

De har även fått vara med vid kvällsteet några gånger, och som lite extra energi innan en hundpromenad, och de är väldigt goda även utan pålägg! Ett gott tillskott i en skorpfamlj som jag annars inte är någon jättestor konsument utav!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0