Ren och skär lycka!

Det händer mycket nu! Jag bara svävar runt på ett moln av endorfiner, både ifrån riktigt bra morgonträningspass och allt annat som häder och sker. Jag har köpt en lägenhet! Pappas taktska drag  budgivningen gick hem och under labben igår fick jag det otroligt glädjande beskedet. Ett glädjerus infann sig, naturligtvis, men jag hade ändå inte riktigt förstått det. Det var först på vägen från träningen i morse till skolan som det slog mig på riktigt och några rena och sanna glädjetårar uppenbarade sig  ögonvårn. Inte förrän den 16 maj får jag tillträde, och det tycker jag ju är väldigt långt fram i tiden just nu!

Detta, tillsammans med lite andra glädjeämnen, och en lång och solig promenad i vinterlandskapet med Ebba idag fick mig att verklgen önska att jag kunde få spara lite av den här känslan i en liten burk, och plocka fram den när det inte känns lika ljust någon gång!

Under en vända på stan idag var jag inte i en del butiker som jag verkligen inte borde ha besökt; jag kommer bli ruinerad av alla köksutrustning som jag vill investera i! Dessa butiksbesök fick mig dock att inse att jag kommer behöva de här tre månaderna, inte minst för att bestämma vilka färger jag vill ha, hur jag ska matcha och kombinera, och inte minst hur jag ska möblera!

Kommentarer
Postat av: Umeed

Grattis :)

2011-02-18 @ 21:51:52
Postat av: Emelie

Shit vad härligt. Grattis, grattis, grattis! Förstår att det känns långt till maj, men tänk så skönt när vi är där! :)

2011-02-19 @ 08:21:22
URL: http://inaction.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0