Köttfärslimpa med röd pesto
Mors dag! Finfin middag ville jag bjuda lilla mamma på, och passade då på att prova ett väldigt spännande recept från Kryddburken. Köttfärslimpa skulle det bli, och köttfärslimpa blev det! En riktigt god sådan dessutom. Till efterrätt hade lilla bror och jag bakat en tårta, i största hemlighet! Grattis mamma!
Köttfärslimpa med röd pesto
1 limpa/5-6 portioner, 60 minuter
1kg nötfärs
100g röd pesto
1 ägg
½ msk potatismjöl
½ dl vatten
svartpeppar
salt
Sätt ugnen på 200 grader och lägg ut ett bakplåtspapper på en plåt. blanda ihop alla ingredienser i en bunke och blanda om, gärna med händerna, tills allt är ordentligt fördelat i smeten. Lägg ut på plåten och forma till en limpa. Baka den i ugnen i 50-60 minuter. Servera gärna med ugnsbakad klyftpotatis, sallad och picklad gurka!
Köttfärslimpa med röd pesto
1 limpa/5-6 portioner, 60 minuter
1kg nötfärs
100g röd pesto
1 ägg
½ msk potatismjöl
½ dl vatten
svartpeppar
salt
Sätt ugnen på 200 grader och lägg ut ett bakplåtspapper på en plåt. blanda ihop alla ingredienser i en bunke och blanda om, gärna med händerna, tills allt är ordentligt fördelat i smeten. Lägg ut på plåten och forma till en limpa. Baka den i ugnen i 50-60 minuter. Servera gärna med ugnsbakad klyftpotatis, sallad och picklad gurka!
Kommentarer
Postat av: MICKIS
Du är en enastående människa! Alla har vi våra gropar, och vi måste nog försöka hitta källan till dem. För just nu känns det som att det är samma gropar som man (jag) hamnar i. Springa var det enda som rensade tankarna, men det hjälper inte nu.
Hur gör man?
Kärlek<3
Trackback