Pågen Gifflar Ny Smak

Expertpanelen är inkallad igen; test tre av tre! Pågens gifflar finns sedan tidigare med en kanelfyllning, men har ny kommit ut även under benämningen "Ny Smak". Påsen är grön, och det är en bild på det gröna träsktrollet Shrek på, så både jag och mamma förväntade oss någon form av pistagefyllningen, eller möjligen päron. Det var det inte - fyllningen smakade kardemumma! För att få reda på det måste man läsa i texten på sidan av påsen, eller i innehållsförteckningen - det hade ju kanske kunnat vara lite tydligare vilken smak det är?

Som bekant är den här typen av produkter inte någonting som jag höjer till skyarna direkt. Gifflarna är ju helt klart bättre än de såkallade muffinsarna. De små bitarna är faktiskt goda för att vara fabriksbakat fikabröd, men jag skulle nog bara köpa dem om bilen fått motorstopp långt ute på vischan och jag, i sällskap med en drös ungar, skulle vänta på en bergningsbil - ungefär. Jag lägger hellre tod på att baka eget, det är den enda sanningen.

Betyget från mor var bra, hon tyckte att de var "saftiga, godare än de vanliga!", och från lilla bror fick jag åter igen nöja mig med utlånadet "goda". Enligt mig smakar de ju inte direkt dåligt, men de äts ju upp i två tuggor och är egentligen inget särskillt.

Betyg: 2,5/5

Helt okej, men en ruskigt otydlig påse och allderles för små bitar för min smak!

Pågen Gifflar Ny smak


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0