Pasta med kronärtskockshjärtan
Vegetariskt, fullkornspasta och salta smaker med en grekisk touch, det var vad dagens lunch bidrog med. Magen blav mätt och glad och smaklökarna tillfredsställda, är det inte så det ska vara? Snabbt och enkelt, det är så jag gör det när motivationen inte vill infonna sig. Receptet hittade jag i boken Alltid hungrig av Renée Voltaire
Pasta med kronätrskockshjärta
2 portioner, 15 minuter
2 stora portioner fullkornspasta
1 burk kronärtskockshjärtan
1 rödlök
50 g fetaost
1 vitlöksklyfta
1 näve basilikablad
olivolja
salt
Koka pastan al dente. Skär löken i halvmåneskivor och stek lätt i olivolja tillsammans med kronärtskockshjärtana, fetaosten, de hackade basilikabladen och den pressade vitlöksklyftan. Smaka av med salt och toppa den upplagda pastan med kronärtskockshjärts- och lökfräset.
Pasta med kronätrskockshjärta
2 portioner, 15 minuter
2 stora portioner fullkornspasta
1 burk kronärtskockshjärtan
1 rödlök
50 g fetaost
1 vitlöksklyfta
1 näve basilikablad
olivolja
salt
Koka pastan al dente. Skär löken i halvmåneskivor och stek lätt i olivolja tillsammans med kronärtskockshjärtana, fetaosten, de hackade basilikabladen och den pressade vitlöksklyftan. Smaka av med salt och toppa den upplagda pastan med kronärtskockshjärts- och lökfräset.
Kommentarer
Trackback