Vätskeersättning och energiinjektion hitåt!

Outsch! Mina ben är totalt urblåsta - det känns som att jag aldrig skulle vilja använda dem igen. Just nu känns det fruktansvärt lockande att bosätta mig i soffan och leva på ringa-hem-mat de närmaste veckorna. Kruxet skulle ju bli att lite svårt att få maten från dörren till soffan. Fungerar ett "kom in!" när de ringer på dörren?

CyclingPulse heter anledningen till min totala kolaps. Ett riktigt tufft spinningpass med pulsband och en stor duk längst fram där var och en kan följa sin puls under passet. Instruktören berättar inom vilka zoner man ska ligga, annars är det precis som ett vanligt spinningpass! Jag fick jobba som en dåre, och trodde på största allvar att jag skulle kräkas och sedan svimma och ramla av cykeln i slutet när han sa att vi skulle ligga i över 90% av vår maxpuls - jag kom verkligen inte över 89%. Sedan fick vi veta att man skulle ställa in sin maxpuls på en dator vid ingången - det hade inte vi gjort...

Min plan på att växa fast i soffan kraschas redan ikväll; mamma, Gertrud och jag ska äta middag och besöka biografen. Snabba cash står det på biljetterna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0