Quorncarbonara

Titta här; en receptuppdatering! På senare tid har spaghetti carbonara blivit en av mina paradrätter, och jag provar den ständigt i nya tappningar. Favoriten är fortfarande den klassiska, med bacon, men den här vegetariska varianten var verkligen riktigt god den också!

Quorncarbonara
1 portion, 15 minuter

1 portion spaghetti
130g quornbitar
1 liten vitlöksklyfta
1 äggula
2 msk grädde
parmesanost
svartpeppar
salt
smör


Koka spagehttin al dente i saltat vatten. Smält smöret i en panna och bryn quornbitarna tillsammans med finhackad vitlök tills de är genomvarma och har fått en lätt gyllene färg. Rör ihop äggulan med grädden. Häll av spaghettin och lägg tillbaka den i kastrullen igen. Ställ kastrullen på en platta med låg värme, rör i äggblandningen och quornbitarna och riv i valfri mängd parmesan för att få rätt smak och en lite smågosig konsistens. Lägg upp på en tallrik, krydda med färskmalen svartpeppar, lite flingsalt, hyvla över ytterligare lite parmesanost och servera direkt!

Kommentarer
Postat av: josefin

sv: okej, tack, ska prova det som mellanmål nu, tack snälla för tipset, om det är gott så är jag skyldig dig en kram! <3

2010-02-22 @ 14:48:26
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: josefin

jag vet inte om jag gjorde fel, men det smakade verkligen som kräks... =S

2010-02-22 @ 15:51:05
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: Jag tror att platserna till Blogger Boot Camp är slut, men att det går att anmäla sig som reserv! :)

2010-02-22 @ 21:02:35
URL: http://emmlans.blogg.se/
Postat av: josefin

sv: haha jag vet inte vad jag gjorde, men äckligt var det.. har ingen honung dock :/ har du några andra sådana tips?=)

2010-02-22 @ 21:36:31
URL: http://sameoldstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0