Pasta med kronärtskockshjärtan

Vegetariskt, fullkornspasta och salta smaker med en grekisk touch, det var vad dagens lunch bidrog med. Magen blav mätt och glad och smaklökarna tillfredsställda, är det inte så det ska vara? Snabbt och enkelt, det är så jag gör det när motivationen inte vill infonna sig. Receptet hittade jag i boken Alltid hungrig av Renée Voltaire

Pasta med kronätrskockshjärta
2 portioner, 15 minuter

2 stora portioner fullkornspasta
1 burk kronärtskockshjärtan
1 rödlök
50 g fetaost
1 vitlöksklyfta
1 näve basilikablad
olivolja
salt

Koka pastan al dente. Skär löken i halvmåneskivor och stek lätt i olivolja tillsammans med kronärtskockshjärtana, fetaosten, de hackade basilikabladen och den pressade vitlöksklyftan. Smaka av med salt och toppa den upplagda pastan med kronärtskockshjärts- och lökfräset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0